CONTACTEER ONS

INFO

AFBRAAKWERKEN, VAKKUNDIG EN DESKUNDIG UITGEVOERD

Dikkrie bvba gaat voor deskundig en vakkundig uitgevoerde afbraakwerken, en is vooral actief in de regio Mechelen, Antwerpen en Brussel.

Diensten in afbraakwerken

  • het strippen van huizen, appartementen en bedrijfsgebouwen
  • het volledig slopen van huizen, appartementen en bedrijfsgebouwen
  • het afbreken en opruimen van uitgebrande gebouwen
  • het verwijderen van leien en golfplaten met asbest (geen losse vezels)

Strippen tot op de ruwbouw

Bij strippen worden alle materialen in een woning of bedrijfsgebouw verwijderd. Ook muren en vloeren kunnen uitgebroken worden. Ons werk is gedaan wanneer het gebouw opnieuw in ruwbouw (casco) staat is en klaar is voor renovatie. 

Slopen en opnieuw bouwklaar maken terrein

Bij slopen worden de terreinen opnieuw bouwklaar gemaakt. Wij sorteren alle afbraakmateriaal ter plaatse en brengen het naar een erkende stortplaats, waar het milieuvriendelijk gerecycleerd wordt om opnieuw te gebruiken.

Afbraakwerken in alle vertrouwen en voor een faire prijs

Dikkrie bvba uit Mechelen is een bedrijf dat vertrouwen schept. Zaakvoerder Erwin Meys is een erkend aannemer en heeft al meer dan 20 jaar expertise in afbraakwerken. Hij gaat er prat op enkel samen te werken met professionele en ervaren vakmensen. We staan garant voor kwaliteitsvol werk met uitstekend materiaal aan een faire prijs.

Vrijblijvende offerte afbraakwerken

Hebt u nog vragen? Neem dan zeker contact op. Wij komen altijd vrijblijvend bij u ter plaatse om u gericht advies te geven. Daarna maken we een prijsofferte op. Volledig gratis!


We gaan geen enkele uitdaging uit de weg

Dikkrie bvba doet uw afbraakwerken op de meest veilige manier en altijd volgens de regels van de kunst. Ze hebben dan ook het vertrouwen van talrijke bedrijven, particulieren en aannemers in de regio Antwerpen, Mechelen en Brussel. Dikkrie bvba gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Ons streefdoel? Tevreden klanten maken en houden!

In de fotogalerij krijgt u alvast een voorsmaakje van onze werken. Wil u graag dat we bij u langs komen? Neem dan nu contact op. Wij maken met plezier een gratis offerte voor u op.